14 Μαρτίου 2009

ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο ΜΑΝΗΣ - 1η εκδήλωση - Ροκ Συναυλία στο Γύθειο

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 11 Οκτωβρίου 2008 η μεγάλη Ροκ Συναυλία που διοργάνωσε ο νεοσύστατος «Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Όμιλος Μάνης (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο ΜΑΝΗΣ)» στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, για να γνωστοποιήσει, τη δράση του και τους σκοπούς του, αλλά και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα περιβάλλοντος και πολιτισμού (τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για αγορά εξοπλισμού πυροπροστασίας).

Παρότι η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη και ο καιρός δεν ήταν ο καλύτερος δυνατόν, όσοι παρευρέθηκαν αποκόμισαν άριστες εντυπώσεις από το ερασιτεχνικό συγκρότημα «Lethal Hopes», που αποτελείται από νέα παιδιά του μουσικού σχολείου Σπάρτης και το συγκρότημα support, που έκαναν την έναρξη της συναυλίας. Όσο για τους γνωστούς στην alternative Rock δισκογραφία και βραβευμένους, «Echo Tattoo» (ο Πάνος Κουρτσούνης κατάγεται από τη Λακωνία), κατενθουσίασαν για μια ακόμα φορά, τόσο το κοινό που τους γνώριζε, όσο και αυτούς που τους άκουγαν για πρώτη φορά.

Ευχαριστούμε τους ερασιτέχνες μουσικούς που έπαιξαν αφιλοκερδώς, καθώς και τους επαγγελματίες για την ελάχιστη αμοιβή τους, προκειμένου να υποστηρίξουν τους σκοπούς του συλλόγου μας. Ευχαριστίες επίσης αξίζουν σε όσους «έτρεξαν» και μας βοήθησαν, σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, καθώς και στο Δ.Σ. και τον πρόεδρο Γ. Τσιριβάκο του Δημ. Σταδίου Γυθείου, για τη δωρεάν παραχώρησή του. Τέλος, θέλουμε και πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που με την οικονομική και ηθική τους υποστήριξή, έκαναν δυνατή την πραγματοποίηση αυτής της συναυλίας. Το πρατήριο βενζίνης «Silk Oil» του Λ.&Π. Περδικάρη στις Αιγιές, για τη χορηγία των εισιτηρίων και μέρους του κόστους της αφίσας, καθώς και τις επιχειρήσεις: «ΙΣΑΛΟΣ» των αδελφών Ρουμπάκου, «Α.&Α. Μανδαλά», «Πλαζ» των αδελφών Μανιατάκου, «Μικρό καφέ» των Χ.Τζανετάκου&Π.Μπίταρχα και Super Market Καραγιάννη στο Γύθειο για τη χορηγία της αφίσας. Ευχαριστούμε επίσης τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Καλυψώ» του Δ. Λυμπέρη και την ταβέρνα «Συνάντηση» του Κ. Γεωργακάκου στο Μαυροβούνι που φιλοξένησαν αφιλοκερδώς τους «Echo Tattoo», καθώς και τις εκδόσεις «Αδούλωτη Μάνη» του Γ. Δημακόγιαννη στην Αρεόπολη, για τη χορηγία του έντυπου υλικού του συλλόγου μας.

Το επόμενο ραντεβού με τον «Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Όμιλο Μάνης (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο ΜΑΝΗΣ)» είναι στο Γύθειο στις 29 Νοεμβρίου με την προβολή της ταινίας του Γιώργου Βενιζελέα και Λεωνίδα Δρογκάρη «Εκκλησίες με... Ιστορία».