24 Οκτωβρίου 2012

Μαραθώνιος Ορεινής Ποδηλασίας στον Ταϋγετο - TAYGETOS MTB MARATHON 2012


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Καρδαμύλη Δυτικής Μάνης στις 21 Οκτωβρίου 2012 με την ονομασία TAYGETOS MTB MARATHON 2012, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανάρτηση TAYGETOS MTB MARATHON 2012.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε -όπως σας είχαμε ανακοινώσει- στελεχώνοντας τον Σταθμό Ελέγχου Διαδρομής στην πανέμορφη ορεινή κοινότητα της Σαϊδόνας, υποστηρίζοντας τους συνολικά 74 αθλητές, που συμμετείχαν από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε και να συζητήσουμε με τους εθελοντές του αδελφού μανιάτικου σωματείου "ΓΑΙΑ", με τους φιλόξενους διοργανωτές της "2407-Kardamili Mountain Activities", καθώς και πολλούς φίλους υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε την "2407-Kardamili Mountain Activities", που με συνέπεια και υπευθυνότητα εδώ και τρία χρόνια διοργανώνει μαραθώνιους αγώνες ευρωπαϊκής εμβέλειας, αναδεικνύοντας τον πανέμορφο Ταϋγετο, μέσα από οικοδραστηριότητες που σέβονται, διατηρούν και προβάλλουν τη φυσική κληρονομιά του τόπου μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στις δραστηριότητές της, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον επόμενο μαραθώνιο βουνού στην Καρδαμύλη την ερχόμενη άνοιξη!