20 Οκτωβρίου 2010

Ανοιχτή συγκέντρωση με τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους Δημάρχους στο Γύθειο για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2010 (διευρυμένος Δήμος Ανατολικής Μάνης)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με σκοπό να ενημερωθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και εμείς και οι συνδημότες μας, για το πρόγραμμα το οποίο σκοπεύουν να υλοποιήσουν εφόσον εκλεγούν, οι υποψήφίοι Δήμαρχοι του διευρυμένου Δήμου Ανατολικής Μάνης (πρώην Δήμοι Αν. Μάνης, Γυθείου, Οιτύλου και Σμήνου),
διοργανώνουμε
ανοιχτή συγκέντρωση
στην πλ. Δημαρχείου Γυθείου
το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 6:00μμ
με παρόντες τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους Δημάρχους
του Δήμου Ανατολικής Μάνης

προκειμένου να τοποθετηθούν πάνω σε καίρια ερωτήματα που θα τους θέσουμε, σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου μας.


Η εκδήλωση θα ακολουθήσει προσυμφωνημένο με τους υποψηφίους Δημάρχους πλαίσιο, το οποίο έχει ως εξής: Οι ερωτήσεις που θα τεθούν, θα τους είναι ήδη γνωστές και θα είναι κοινές για όλους τους υποψηφίους με συγκεκριμένο κοινό χρόνο για τις απαντήσεις τους. Δε θα υπάρξει συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων, ούτε διάλογος με το κοινό.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει:
ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Όμιλος Μάνης (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο ΜΑΝΗΣ)

σε συνεργασία με:
το Σωματείο Ιδιοκτητών Εκμεταλλευτών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Λακωνίας,
το Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας
την Οικολογική Πολιτιστική Κίνηση Μέσα Μάνης

(Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση θα γίνει την επόμενη μέρα Κυριακή 24/10/10 την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.)

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του Σωματείου «Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Όμιλος Μάνης (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο ΜΑΝΗΣ)», κο Θαλή Λαδακάκο τηλ. 6939-36.16.52